Порошенко навчився у Путіна, як за допомогою телебачення зомбувати населення.

Якщо ви зараз заспокоїтеся, тричі видихніть, вимкніть телевізор і без емоцій, на холодному розумі прочитаєте цю статтю, то ні в кого з вас не виникне жодних заперечень.




Згадайте 2016 рік, коли "народні" депутати опублікували свої е-декларації і вся Україна раптом дiзналася про те, що українські політики найбагатші в Європі. Це правда. Це не перебільшення. Депутати Євросоюзу в порівнянні з депутатами України відверті жебраки. У 2016 році Україна посіла перше місце в рейтингу найбільш бідних країн Європи і перше місце в рейтингу найбільш корумпованих країн Європи, а "наші" політики при цьому найбагатші в Європі?! О це так! 

Згадайте, чого ви почали вимогати тоді? Кожен з вас, 99% жителів України (ніколи ще ми не були настільки єдині) вимагали, щоб була проведена перевірка декларацій депутатів. Було таке чи я це вигадав? Було?!! Отож ...

Зараз під Верховною Радою люди вимагають чого? 



                                               Фото 2007 рiк

Вони вимогають зняття депутатської недоторканності та створення незалежних антикорупційних судів. Для чого? Для того, щоб (зокрема) таки провести перевірку (незалежну) декларацій депутатів і відправити за ґрати всіх тих з них, чиї доходи корупційного походження. Хто може бути проти таких вимог? Ну хто? Хто може бути проти того, щоб корупціонери опинилися за ґратами? Хто в здоровому глузді? Та тільки самі корупціонери і будуть проти цих вимог, згодні? 

Уважно слухаємо слова Петра Олексійовича Порошенка.




Бариги захлинаючись іржуть з вас (з мене, з тебе, з усіх нас). Чи ви щось інше побачили в цьому відео? Ну, давайте, крізь зуби скажіть це: бариги не над нами сміються, це відео монтаж, там Петро Алекссевич просто анекдот розповів смішний. Ну! Скажіть це! Якщо вам совість дозволить ...

Я от дивлюся на бариг і я чесно не розумію, ну як можна бути настільки цинічними, адже вони прийшли до влади на людській крові? Ну це просто аморально ... 

От ви кажете, що Путін зомбує росіян за допомогою телебачення. Так i є ... Наслідки очевидні. КримНаш, 86% тощо. А чи зомбує схожим чином Порошенко українців? Хм, давайте аналізувати. Навіть при Януковичі на Майдан не було вилито стільки бруду за довгі місяці, скільки бруду встигли вилити "українські" телеканали на Майдан під Верховною Радою всього за один тиждень! Чому українські телеканали в лапках? А хто ними володіє? Хто?!! Ви? Це якісь народні ЗМІ? Кожним телеканалом володіє той чи інший олігарх й їх імена вам добре відомі. 




Тобто, ви просто приймаєте на віру те, що вам кажуть олігархи? Ті самі, яких Саакашвілі обіцяв позбавити будь-якої влади в Україні? 

Саакашвілі не дівчина. Можете його не любити. А також Семена Семенченка та всіх інших. Можете їх обдурити. Можете їх підтримати, а потім (коли будуть вибори) проголосувати за когось іншого. Це не ва-жли-во! Вони зараз для народу ефективний інструмент (ну як молоток або лопата) для того, щоб зламати корумповану систему. Молоток не може бути хороший чи поганий - це інструмент. Поганим або хорошим може бути тільки застосування молотка: їм можна забивати цвяхи, а можна вдарити людину по голові. 

Чого домагається "молоток" Саакашвілі/Семенченко? Здати Крим і Донбас? Закінчити війну? Налагодити стосунки з Кремлем? Ні!!! Вони домагаються реалізації ВАШИХ ВИМОГ 2016 року, коли ви побачили декларації депутатів та інших чиновників, які прийшли до влади на крові Майдану. Українці, пропоную спочатку використати "молоток", а потім вже вирішити чи заслуговує він нашої загальної довіри або його варто покласти в ящик до інших інструментів на саму нижню полицю.

А тепер поверніться в соціальну мережу, де ви цю статтю побачили і спробуйте спокійно, холоднокровно, з логічною аргументацією пояснити людям, чому ж ви (раптом) зненавиділи до такої міри тих, хто зараз намагається домогтися виконання ваших вимог 2016 року. 

P. S. Якщо вам нічого сказати, то ми сподіваємося, що вам вистачить мужності просто визнати, що ви стали жертвою телевізійної зомбуючої пропаганди, скопіювати посилання на цю статтю і опублікувати на своїй сторінці в соціальній мережі.

Слава Україні!

Підпишіться на сторінку "Імпічмент Порошенку" у Фейсбуці - https://www.facebook.com/ImpeachmentPoroshenko

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Депутатів в Україні можуть почати саджати у тюрми за "кнопкодавство".